Kleur

Je sleutelhanger wordt pas echt persoonlijk met jouw favoriete kleur. Onze sleutelhangers zijn in 6 sprankelende kleuren verkrijgbaar.

Hoogte

Wil je verschil maken? Kies dan voor hoogteverschil in de letters. Hoge en lage letters wisselen om en om van plek! Natuurlijk is vlak ook een optie.

Lettertype

Speciaal voor jou zijn er meerdere unieke lettertypes beschikbaar. Wij hebben ze genoemd naar steden waar wij goede herinneringen aan hebben.

Materiaal: Nylon

De Nylon sleutelhangers worden gemaakt met een 3D printer. De officiële naam voor het nylon dat wij gebruiken is PA2200. Dit is een hard en buigzaam soort kunststof dat de eigenschap heeft dat het zeer stevig en flexibel is. Hierdoor kan het goed gebruikt worden om sleutelhangers van te maken.

Materiaal: Metaal

Metalen sleutelhangers worden 3D geprint van staal poeder dat gemengd is met brons, wat een zeer stijlvol effect geeft. De metalen sleutelhangers hebben dan ook een bronzen gloed over zich heen. De sleutelhangers zijn massief en zeer stevig.

Wat is 3D printen?

3D printen is een productiemethode waarmee laagje voor laagje een product wordt opgebouwd. Hierdoor is praktisch iedere vorm uit één stuk te maken. Wij maken gebruik van professionele 3D printers. Deze professionele printers printen in zeer goede kwaliteit. Onze printers zijn niet te vergelijken met zogenaamde 'thuis/hobby printers' waarvan de kwaliteit een stuk minder goed is.